Magnus Sylling Olsen ble i fjor lånt ut til nettopp Mjøndalen, da HamKam måtte kutte kostnader midtveis i sesongen. 

Den tidligere Aalesund- og Sarpsborg 08-spilleren gjorde sine saker godt da Mjøndalen slo Brann i kvalikkampene om spill i Tippeligaen. 

Sylling Olsen har lenge vært linket tilbake til Mjøndalen, selv om han har trent med HamKam i hele vinter.

Mjøndalen-trener Vegard Hansen skriver følgende om klubbens nye signering på Twitter:

"Da er 20 av 20 klare for en ny sesong i brunt. I Tippeligaen. Velkommen tilbake, Magnus Sylling Olsen. "Alle skal med".

HA-sporten kontaktet Sylling Olsen for å få en kommentar, men han benektet å ha signert for Mjøndalen. 

Daglig leder i HamKam, Anders Langset, kan fortelle at klubbene har blitt enige om en overgang nå i løpet av de siste timene. 

- Det er riktig at vi nærmer oss en løsning med Magnus. Du kan prøve å ringe han igjen nå, så vil du få et annet svar enn i stad, sier Anders Langset.

Sylling Olsen besvarte ikke HA-sportens telefon. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.