I forrige uke slet Kongsberg-mannen med sykdom som satt han ut av spill mot Alta da HamKam tapte 2-0. 

På den siste treningen før møtet med Sandefjord, som før denne serierunden toppen 1. divisjon, var Sylling Olsen med og trente for fullt igjen. Mye tydet på at han er klar for spill i morgen.

Forrige serierunde var hele fem juniorgutter involvert for HamKam i Emil Holst, Henrik Lehne Olsen, Christian Wirstad, Kristian Eriksen og Torgeir Strand Osmo.

- Alle juniorene gjorde det fint mot Alta. Naturlig nok er de litt på etterskudd med det fysiske, men jeg må likevel rose dem for det de har gjort, sier Peter Sørensen til HA-sporten, som naturligvis likevel er glad for å få tilbake Sylling Olsen. 

Pekka Lagerblom og Heidar Geir Juliusson rekker dog ikke kampen. De trente alternativt i kveld og er utelukket mot Sandefjord. 

- Både Pekka og Heidar sliter fremdeles med skadene sine, sier HamKam-lege Håvard Strand. 

I aller beste tilfelle kan begge være klare til oppgjøret mot Ull/Kisa 9. juni. 

Emil Sildnes, Kristoffer Hagen, Fredrik Sjølstad og Truls Jevne Hagen er fra før ute med langtidsskader. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.