27-åringen spilte forrige sesong i svenske Brage og skal vise seg fram for Vegard Skogheim denne uka.

- Vi er fortsatt på utkikk etter spillere som kan styrke stallen vår, og Andreas har vi hørt mye bra om, sier Vegard Skogheim om spilleren som har erfaring fra Superettan med Västerås SK, Enköping, Degerfors, Ljungskile og Brage.

Svensken er en typisk venstre kantspiller, men fin teknikk og stor fart.

- Vi kjenner ham ikke godt nok ennå, men i løpet av denne uka vil vi kanskje få en del svar, tror Skogheim som hadde bortimot full tropp da årets første økt ble satt i gang.

- Magnus Sylling Olsen og Aziz Idris er på plass på torsdag, forteller Skogheim som planlegger åtte økter med spillerne sine den første uka.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.