HamKam presset på for å ta ledelsen, og så ut som et mye bedre lag enn Kongsvinger de første 25 minuttene på Gjemselund. Så lurte Myklebust seg inn mellom Lie og Aalmen, og lirket ballen forbi Øvernes og inn i nettet.

Og etter 1-0-målet handlet alt om Kongsvinger.

Best før pause

Kammas nye leiesoldat, Ole Amund Sveen, fikk spille 90 minutter i stortapet mor erkerivalen.

- Det var skuffende. Jeg synes vi kjører store deler av første omgang, og føler at vi er best før pause. Men de får det første målet, og det preger kampen, sier Sveen mutt etter å ha tapet.

Kongsvinger tok kommandoen etter 1-0, og Sveen mener stress lå bak HamKams kollaps.

- Vi begynner å stresse litt, tror jeg, og gjør ikke ting som vi ble enige om fra starten av. Så blir det stress over hele linja, og det går ikke an i fotballkamper, mumler Strømsgodset-spilleren.

Dadjo punkterte

Sveen burde utliknet like før pause, men minutter etter hvilen la isteden Kongsvinger på til 2-0, da Myklebust tok med Aalmen på løpetur, og løftet inn sitt andre for dagen.

Med 25 minutter igjen punkterte Emile Dadjo kampen for rødtrøyene, da han omsatte et perfekt innlegg i scoring og sluttresultatet 3-0.

 

HamKams lag (4-4-1-1): Lars Øvernes - Truls Jevne Hagen, Håkon Aalmen, Oddbjørn Lie, John Anders Rise - Fredrik Sjølstad (Anders Emil Nedrebø fra 59.), Aziz Idris, Viktor Adebahr (Daniel Bekkevold fra 59.) Emil Dahle (Emil Sildnes fra 78.) - Ole Amund Sveen - Tore Andreas Gundersen.

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.