Torsdag blir det mulig for alle å møte HamKams trenere og noen av spillerne på Docile.

Det er Briskebybanden som sammen med HamKam drar i gang fotballpraten på fotballpuben med under en måned igjen til seriestart.

Kevin Knappen, Chris Twiddy, John Anders Rise, Mehran Amundsen-Ansari samt noen av spillerne vil snakke litt om sesongoppkjøringen og sesongen vi har i vente.

– Med HamKam tilbake i 1. divisjon går vi en spennende sesong i møte. 1. divisjon varierer veldig i kvalitet, der de beste lagene holder et godt nivå, mens de svakeste lagene ikke er spesielt mye bedre enn de beste vi møtte i fjor, sier Briskebybandens Gaute Smestad Pedersen.

Han mener selv at flere spillere allerede har imponert.

– Kristian Lønstad Onsrud har imponert stort i treningskampene, Det samme har Simen Bolkan Nordli. Det skal være fullt mulig å kjempe mot en playoff-plass, selv om det som nyopprykket vil være naturlig å det å beholde plassen som hovedmål, sier Smestad Pedersen, som oppfordrer folk til å møte opp og til å stille spørsmål under seansen fra klokka 18.00

PS: Briskebybanden noterte 116 betalende medlemmer i fjor. Det er de rimelig fornøyd med, men de ønsker absolutt flere aktive medlemmer.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.