Torsdag blir det mulig for alle å møte HamKams trenere og noen av spillerne på Docile.

Det er Briskebybanden som sammen med HamKam drar i gang fotballpraten på fotballpuben med under en måned igjen til seriestart.

Kevin Knappen, Chris Twiddy, John Anders Rise, Mehran Amundsen-Ansari samt noen av spillerne vil snakke litt om sesongoppkjøringen og sesongen vi har i vente.

– Med HamKam tilbake i 1. divisjon går vi en spennende sesong i møte. 1. divisjon varierer veldig i kvalitet, der de beste lagene holder et godt nivå, mens de svakeste lagene ikke er spesielt mye bedre enn de beste vi møtte i fjor, sier Briskebybandens Gaute Smestad Pedersen.

Han mener selv at flere spillere allerede har imponert.

– Kristian Lønstad Onsrud har imponert stort i treningskampene, Det samme har Simen Bolkan Nordli. Det skal være fullt mulig å kjempe mot en playoff-plass, selv om det som nyopprykket vil være naturlig å det å beholde plassen som hovedmål, sier Smestad Pedersen, som oppfordrer folk til å møte opp og til å stille spørsmål under seansen fra klokka 18.00

PS: Briskebybanden noterte 116 betalende medlemmer i fjor. Det er de rimelig fornøyd med, men de ønsker absolutt flere aktive medlemmer.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00