– Jeg jobber på kafé og treffer folk som bryr seg om HamKam ofte. Det er slik at folk er lattermilde når man snakker om klubben, framfor at man huffer seg og tar problemene på alvor. Slikt gjør vondt for oss som virkelig bryr oss, sier Marie Ørsnes.

Glad for Yabré

Hun var, som alltid, på plass sammen med resten av Briskebybanden da HamKam rotet vekk to poeng på Gjøvik lørdag.

- Det som skjer på slutten av kampen er helt utrolig. Jeg ble glad av å se reaksjonen til Yabré etter 2-2-målet, for jeg tror HamKam trenger typer som tør å si ifra. Det må være tydelighet og takhøyde. Derfor er jeg glad for måten Kevin Knappen har framstått de siste dagene. Det har ikke vært bra før, og jeg er glad for at det blir snakket om, sier bandelederen.

Forrige uke testet HamKam-spillerne formen. Klubbens fysiske trener, Magnus Nilsen, summerte gjennomsnittsformen til spillerne som OK minus. Det reagerer Ørsnes på.

- Det er så uprofesjonelt og tyder på at spillerne ikke brenner skikkelig for klubben, og jeg sliter med å se gløden hos mange av spillerne. I tillegg tar man lenger ferie enn alle andre, og treneren kommer kun to dager før kamp. Det hele virker så useriøst. Slik kan det være i 4. divisjon, men ikke i en klubb som vil rykke opp til 1. divisjon, sier hun og legger til:

– Helt ærlig så er det to-tre spillere som jeg fint kunne klart meg uten i klubben som er der nå.

Ønsker alvorsprat

Nå ønsker supporterlederen at trener Knappen setter seg ned med hver enkelt spiller og tar en alvorsprat.

- Alle må bli spurt om hva de egentlig vil i HamKam. Hva er grunnlaget for mange av spillerne i klubben? Dersom man ikke er hundre prosent motivert og vil gi alt for HamKam, så kan de bare dra herfra, sier hun og legger til:

- Det er frustrerende når vi i Banden gir alt i hver kamp uten at vi føler spillerne gjør det samme. Vi kommer til å fortsette å gi alt, og synes det hadde vært fint om spillerne brydde seg like mye om klubben som oss, sier Marie Ørsnes.

Takker banden

Ivar Sollie Rønning har hatt en god sesong for HamKam, og står bokført med ni scoringer. Han kjenner seg ikke igjen i Ørsnes sine betraktninger.

- Jeg føler ikke at det er en uprofesjonell holdning innad i klubben. Jeg kjenner meg heller ikke igjen i at folk blir lattermilde av å prate om HamKam, men det er ikke bra dersom det stemmer, sier Sollie Rønning.

Han setter pris på støtten fra Banden og berømmer deres innsats gjennom sesongen.

- De har stilt opp borte og hjemme, og skal ha ros for at de alltid gjør det. Dessuten er det bra at de bryr seg og vil fortsette å støtte oss, sier han.

- At folk i klubben tar dette useriøst og ikke har gode holdninger er ikke jeg enig i.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.