HAMAR: - Hadde alle vist like stor innsats som Vegard Bjerke, hadde vi ligget midt på tabellen, sier Uno Solberg, som er leder for Briskebybanden.
 
Han tror det er den største forklaringen på at det har gått så galt denne sesongen med bare fem poeng på ni kamper og tidlig exit i cupen.
 
– I tillegg handler det om spillestall. Jeg håper og tror HamKam henter minst én forsterkning i sommervinduet. Vi trenger en ny spiller sentralt på midten. Får vi det og innsatsen heves er jeg sikker på at vi tar de poengene vi trenger i høst for å berge kontrakten, sier Solberg.
 
Han tror ikke det er noe løsning å kvitte seg med HamKam-trener Arne Erlandsen.
 
– Det er noen supportere som har begynt å prate om dette, men det er jeg fullstendig uenig i. Spørsmålet vi må stille oss er hvem det er som i så fall skal ta over jobben. Nå er det vel to ledige trenere på markedet: Tom Nordlie og Kjetil Rekdal. Jeg vil heller beholde Arne Erlandsen for å si det sånn, sier Solberg.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.