Knut Henry Haraldsens kontrakt med HamKam går ut etter denne sesongen. Sørlendingen stresser foreløpig ikke med eventuelle kontraktsforhandlinger.


HAMAR: - Nei, jeg har god tid. Den diskusjonen tar vi etter sesongen. Jeg stresser ikke foreløpig, lar heller sesongen gå sin gang, sier 31-åringen, som har spilt for HamKam siden debuten mot Brann for tre år siden.

Etter en trist vårsesong, som var veldig preget av skader, ser august ut til å bli en riktig hyggelig måned for den blide sørlendingen. Tirsdag ble han pappa for tredje gang.

To ganger seks poeng
Han kom inn for karantenerammete Juha Pasoja hjemme mot Tromsø og spilte så godt (seks poeng på HA-børsen) at han var et klart valg som Frode Bjørneviks makker igjen mot Vålerenga.

Søndag var Knut Henry like solid. Ny sekser på børsen. Juha Pasoja kan bli sittende lenge på benken…
Heller ikke i fjor var Knut Henry Haraldsen med så mye i begynnelsen av sesongen. Men spilte seg fort til fast plass.
Nå er han Bosman-spiller, men har ingen umiddelbare planer om å forlate Briskeby. Mannen med profferfaring fra belgiske Westerlo har ikke tenkt til å gi seg. Han ser for seg flere sesonger som toppspiller:

Tøft på benken
- Det kan nok hende at familien til slutt havner på Sørlandet, men foreløpig har vi ingen planer om å flytte. Ryktene om at jeg har kjøpt hus i Kristiansand, stemmer ikke.

Familien Haraldsen - mor Benedikte, pappa Knut Henry, Andreas (6), Karoline (3) og en to dager gammel gutt - liker seg nemlig veldig godt i Hamar.
Knut Henry innrømmer at det har vært tøft å slite reservebenken så mye som han har gjort denne sesongen:

Fem uten kontrakt
- Vi på benken skal være forbannet. Jeg liker ikke å sitte der, men er ikke den typen som syter og klager, sier Knut Henry Haraldsen, en av fem spillere som i løpet av høsten enten får ny kontrakt, eller sier farvel til nye Briskeby:

Jan Michaelsen, Oluwasegun Abiodun, Marcus Pedersen og Svein Inge Haagenrud er de fire andre.
Det er en kjent sak at Jan Michaelsen reiser hjem til Danmark, og at Svein Inge Haagenrud gir seg og blir trener. Marcus Pedersen har fått et kontraktsforslag fra HamKam, men har ennå ikke svart.
Både Leonardo og Vitaic spiller på utlån. Roman Kienast og Sebino Plaku er leid ut til henholdsvis Helsingborg og Dynamo Tirana.
Hva som skjer med stallen, avhenger naturligvis av hvilken divisjon HamKam skal spille i neste sesong.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.