HAMAR: I vinter ble Pål Strand satt ut i kulden av LSK-ledelsen. For å få spilletid på høyt nivå, måtte han bytte klubb.
Og det ble HamKam.

Ingen hemmelighet
Fra gammelt av har Lillestrøm spilt en meget markant fotball. Etter at Tom Nordlie tok over klubben i 2007, har de likevel gått over til 4-3-3.
Men prinsippet er det samme:
Lillestrøm er beinharde, og tråkker til i duellene.
Det mener Pål Strand kan være en fordel for HamKam.
– Vi (HamKam) er et godt duellag, og en slik kamp passer oss bra. Det blir en særdeles viktig kamp for begge lag, men jeg har trua på at vi vinner, sier Strand til HAs nettavis.

Den tidligere kanarifuglen har vært ute med lyskeproblemer helt siden han kom til Hamar. Det har medført mye egentrening, men foran bunnoppgjøret på Åråsen, har han fått en annen rolle.
– Jeg kjenner Lillestrøms spillestil, og jeg har bidratt med mye i forhold til det. Likevel er det ingen hemmelighet hvordan de spiller fotball, fortsetter HamKam-spilleren med 335 kamper for Skedsmo-laget. 

Slitne
Det har blitt spekulert mye rundt Tom Nordlies ledelse av Lillestrøm i årets sesongoppkjøring. Strand var med på store deler av den, og kan bekrefte at det er hardt å være Lillestrøm-spiller.
– Tom kjører spillerne hardt, og noen kanskje for hardt. Jeg pratet med Bjørn Helge Riise for ikke lenge siden, og han var frustrert over å ha blitt kjørt hardt mens han var skadet, sier Strand.

Bjørn Helge Riise er ikke klar til kveldens bunnoppgjør. Det betyr, som tidligere skrevet, at Lillestrøm sannsynligvis spiller med to spisser, og en venstreving. Det gir HamKam gode muligheter på høyresiden.
– Güven kan få et eldorado. Det vil bli mye plass for ham å boltre seg på, og der er han god, forklarer Strand, som vet hvordan HamKam skal slå LSK:

– Det er viktig å ha konstant press på ballfører, slik at ikke LSK får satt opp indreløperne sine. Dessuten tror jeg det er smart av Arne å velge Abiodun på topp. Det er mann som kan avgjøre jevne kamper, og dette tror jeg blir en jevn kamp.

 

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.