Norge-Danmark 4-1

Danmark tok ledelsen 1-0 etter bare to minutter da Andreas Kirkeby scoret på straffe for danskene, men Norge kom sterkt tilbake utover i finalen.

Etter 18 minutter utlignet Oskar Aron Opsahl. Og i andre omgang tok Norge fullstendig over kampen.

Harald Nilsen Tangen sendte Norge opp i 2-1 tidlig i omgangen. Like etterpå scoret også Johan Neldaen Olstad.

To minutter på overtid fastsatte spissen Oscar Aga sluttresultatet til 4-1 til Norge.

Sander kom inn

Dermed kunne Norges 16-åringer notere enda en seier. Og det mot favorittene fra Danmark. Tidligere i mesterskapet har det norske laget også slått Polen og Nord-Irland i tillegg til å spille uavgjort mot Island i en kamp hvor Norge kanskje ikke toppet laget sitt.

HamKams Sander Eng Strand startet denne kampen på benken, men han kom inn etter 65 minutter på Norges midtbane.

Fornøyd Halle

Norges landslagssjef Gunnar Halle mente denne kampen var Norges beste i turnerningen, og han berømmet hele laget for innsatsen.

- I kampene her var Polen-kampen bra, i tillegg til kampen mot Island hvor vi skulle scoret flere mål. Kampen mot Danmark var nok den beste kampen vi har spilt. Det ble en god utvikling og noe vi skal ta med oss videre, sa Halle til fotball.no.

Norge skal nå spille en turnering i Portugal i slutten av august, før EM-kvalifiseringen starter i høst med kamper mot Serbia, Gibraltar og Østerrike.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.