HamKam dro til Fredrikstad for å møte Kvik Halden til treningskamp i Østfoldhallen lørdag formiddag.

Uten Fredrik Sjølstad som er operert i nesen grunnet problemer med luftveiene, Thiago Andrade som ikke har fått arbeidstillatelse, Marius Holt som sliter med en vond rygg og Aziz Idris som var sju, var det en ung HamKam-tropp som skulle i aksjon.

Tidlig Straffemiss

De første 10 minuttene var av det mindre underholdende slaget, men etter 13 minutter skaffet svenske Christopher Mbamba HamKam straffe etter et godt forarbeid av spissmakker Daniel Bekkevold.

Kammas kaptein for dagen, Kristoffer Hagen prøvde seg fra ellevemeteren, uten hell. Keeperen var raskt nede ved stolperota og avverget HamKam-scoring.

Grønnbuksene hadde en del ball, men til tross for et lite spillemessig overtak maktet ikke HamKam å skape de helt store sjansene mot Halden-laget.

Hjemmelaget kom seg noe mer med i kampen de siste minuttene før pause, men lagene gikk til pause på stillingen 0-0.

- Det var ingen stor omgang av oss, vi har god kontroll bakover og slipper til svært lite, men sliter med å skape sjanser, sier HamKam-trener Kent Bergersen.

Woo Enger fikk marsjordre

HamKam la om fra 4-4-2 til 3-5-2 etter pause, og byttet ut Bekkevold med Kristian Eriksen.

I forrige treningskamp, mot Fram Larvik ble Aziz Idris sendt i dusjen tidligere enn planlagt etter å ha pådratt seg to gule kort.

Denne gangen var det høyreback, Aleksander Woo Enger sin tur til å dra på seg et rødt kort. Bare ti minutter ut i 2. omgang gikk han inn i en hard takling, og ble belønnet med direkte rødt kort.

- Aleks var for sen inne i en takling, og kom inn med strak fot. Han var antakelig litt på ball, men også på mann. Det går an å gi rødt kort der, men siden det var en treningskamp kunne kanskje dommeren gitt gult, sier Bergersen.

Kvik avgjorde

Hjemmelaget utnyttet seg raskt av å spille med en mann mer, og etter 64 minutters spill fikk de uttelling med sin 1-0-scoring.

HamKam fikk lite til å stemme med en mann mindre. Kvik fikk blod på tann og ga seg ikke med èn scoring, for seks minutter før slutt fastsatte de sluttresultatet til 2-0.

- Det var kjedelig å få det røde kortet akkurat da vi gjorde, for da begynte vi å ta over kampen. Men etter utvisningen er vi fryktelig svake. Alt i alt gjør vi nok vår dårligste kamp i vinter, sier en skuffet Bergersen.

HamKam byttet inn flere juniorer mot slutten av kampen, slik at Moelvens Syver Karlsen samt HamKam-juniorene Mikkel Frankmo, Marius Bratberg Lund og Mathias Aasand Pedersen fikk prøve seg.

- Unggutta som kom inn klarte seg bra og viste at de taklet nivået på en god måte, avslutter Bergersen.

HamKam stilte med følgende lag (4-4-2): Emil Holst - Aleksander Woo Enger, Tobias Ødegaard, Osei Oviasu, John Anders Rise - Truls Jevne Hagen, Kristoffer Hagen, Christian Wirstad, Henrik Lehne Olsen - Daniel Bekkevold, Christopher Mbamba.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.