HAMKAM - RANHEIM 1-4

HamKams opprykkskamp endte i fiasko, da Ranheim ble mange nummer for store på Briskeby.

Foran nesten 2.800 tilskuere tuklet Kamma det ordentlig til, da de raknet totalt og tapte 1-4 i sesongavslutningen.

- Veldig skuffende

HamKam-veteran Vegar Bjerke synes det var ekstra ille å tape 1-4 når såpass mange hedmarkinger hadde trosset ruskeværet og funnet veien til Briskeby.

- Det var en rar kamp. Vi styrer, og jeg synes vi fortjener noe helt annet. I første omgang spiller vi dem trill rundt, så det er veldig skuffende, og ekstra kjedelig med folk på tribuna, sier midtbanekrigeren.

Ingen nerver

Etter 24 minutter spratt et frispark fra Gjermund Åsen forbi alle, og inn i nettmaskene bak Lars Øvernes. Like før pause stanget Mads Reginiussen inn 0-2.

Etter sidebyttet kontret Michael Karlsen inn 0-3, før innbytter Fredrik Sjølstad brukte få minutter på å score sjølmål.

HamKam skapte knapt en målsjanse før Gundersen satte inn 1-4 på overtid, men Bjerke hevder hardnakket at opprykksnerver ikke ødela for det vanligvis så solide hjemmelaget HamKam.

- Nei, det tror jeg ikke. Det var bra tenningsnivå før kampen, og spillet tilsier ikke at nervene ødela. Vi spiller god fotball, men blir for stillestående rundt 16-meteren, bedyrer Bjerke.

Kan få rask revansje

Takket være en fantastisk sluttspurt av Vard Haugesund, som snudde fra 3-2 til 3-5 borte mot Bryne, berget HamKam femteplassen. Den gir revansjemuligheter borte mot nummer fire, Ranheim, allerede onsdag.

- Vi kan ta revansje allerede onsdag, og jeg tror og håper alle er sugne på det. Da er det cup, og det er fint å få en ny mulighet så fort, etter et stygt tap, avslutter Bjerke tappert.

Vard Haugesund slår allikevel følge med Kongsvinger, Elverum og Follo ned til 2. divisjon. Stabæk sikret andreplass og opprykk, etter 1-1 mot Bodø/Glimt, mens Hødd tapte mot Mjøndalen, og endte som nummer tre på tabellen.

HamKams lag (4-3-3): Lars Øvernes - Truls Jevne Hagen, Håkon Aalmen, Edmir Asani, John Anders Rise - Vegar Bjerke (Fredrik Sjølstad fra 63.), Aziz Idris, Viktor Adebahr - Ole Amund Sveen (Emil Sildnes fra 76.), Anders Emil Nedrebø (Tore Andreas Gundersen fra 45.), Emil Dahle.

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.