I 2015 scoret sørlendingen 28 mål på 29 kamper for Gjøvik-Lyn i 2. divisjon. Så fulgte spissen opp med 26 mål på 26 kamper for Fram Larvik den påfølgende sesongen.

Altså 54 mål på 55 kamper.

I 2017 har har vært en del av Sandefjords eliteserielag. Der har han måttet nøye seg med én kamp fra start og fem innhopp for Lars Bohinens mannskap.

Naglestad har signert en kontrakt som strekker seg ut denne sesongen.

Vil holde snittet oppe

Ett mål i snitt per kamp i 2. divisjon er bunnsolid. 26-åringen mener han er i stand til å ikke bare opprettholde statistikken, men også forbedre den nå i høst.

- Jeg vil fortsette å score like mange mål. Tidligere har jeg spilt på lag midt på tabellen, men her kommer jeg til det beste laget i avdelingen. Da tror jeg det er mulig å score enda flere mål nå, sier Naglestad.

Han slet med å få spilletid i Eliteserien, og var ikke fornøyd med å operere på Sandefjords lag i 4. divisjon.

- HamKam passer meg veldig bra nå fordi jeg ville spille på et høyere nivå. Dette er utrolig spennende og jeg gleder meg til å bli kjent med mine nye lagkamerater, sier han.

Fleksibel spiller

HamKam-trener Kevin Knappen har lenge vært klar på at han ønsker seg en offensiv forsterkning. Det har han nå fått.

- Vi har hentet Markus hit fordi han har levert på dette nivået tidligere. Han har de rette holdningene, han er seriøs og det smeller fort med begge beina, sier HamKam-trener Kevin Knappen til h-a.no.

- Hva slags type får du?

- Markus trives godt i et tospann på topp. Han har også kledd kanten, og kan rett og slett takle ulike formasjoner. Han kan kle flere roller, og er som sagt en uforutsigbar spiss, som passer oss godt. Dessuten kan han score med begge føtter, sier han.

Forrige uke signerte grønnbuksene danske Jacob Egeris for å forsterke midtbaneleddet.

Begge de nye spillerne vil etter alle solemerker være klare for spill mot Brumunddal lørdag.

USIKKER SOLLIE RØNNING

Konkurransen om plassene helt fremst hos HamKam er knallhard. Det er en situasjon Knappen trives godt med.

– Nå er det mange om beinet. Det handler for meg om å få på plass de elleve beste til enhver tid, sier han.

Ivar Sollie Rønning har slitt med lysken den siste tiden.

– Ivar trener med fysioterapeut nå, men det er for tidlig å si noe om helga ennå. Det kan være aktuelt å hvile Ivar i helga, slik at han blir hundre prosent klar til neste uke igjen. Jeg er fornøyd med troppen, og den er godt rustet dersom en blir skadet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.