• UTFORDRENDE: Peter Sørensen snakker om tiden som trener i HamKam.

I denne ukas Corner-sending forteller HamKam-trener Peter Sørensen om hva han har hatt å stri med på Briskeby. 

Dansken snakker om skadesituasjonen, få spillere på trening, få treninger og hva han tenker om mulige nye spillere i sommer.

I sendinga har vi også en stor bolk med Brumunddal. Vi har lagd reportasjer fra Sveum med den nye hovedtreneren Stein Rune Solbakken – og Aleksander Melgalvis.

Dala-spiller Erik Sigtbakken er gjest i studio, og forteller om at han la om livsstilen, og ble en bedre
fotballspiller.

Oddbjørn Lie er også gjest i studio. Den tidligere HamKam-spilleren besøker gamle lagkamerater, og forteller litt om Aalesund, spilletid og hva han tror om resten av sesongen til HamKam.

Fredrik Sjølstad har vært ute med skade i sju uker. I Corner får vi høre om hvordan det
er å sitte på tribunen, og hva Fredrik tror han kan bidra med når han kommer tilbake.

 Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.