Kevin Beugre har slitt med sykdom i en lengre periode, og har ikke vært i toppform siden serieåpningen mot Asker, hvor han scoret to mål.

Lørdag kunne han endelig feire ny nettkjenning.

– Jeg er veldig glad. Jeg har ikke vært bekymret for at målene ikke har kommet. Som spiss så får du sjanser til å score mål hvis du er tålmodig, og i dag fikk jeg det, forteller Beugre fornøyd.

Han forteller at det er tungt å gå lengre perioder uten å score mål som spiss, og derfor gjorde scoringen lørdag ekstra godt for ham.

– Det hjelper for selvtilliten, og dette var deilig, smiler han.

Han mener lørdagens seier var bra for hele spillergruppa.

– Dette var en deilig seier for alle. Det hjelper for selvtilliten i laget. Forrige kamp mot Skeid var tøff, men i dag slo vi tilbake. Alle er lykkelige, forteller Beugre.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.