HamKam og Truls Jevne Hagen kom ikke til enighet om en ny kontrakt.

Det betyr at 30-åringen fra Moelv nå er ferdig som fotballspiller i klubben han debuterte for på A-laget for allerede i 2004.

Vi har samlet et knippe reaksjoner fra twitter etter at nyheten sprakk fredag.

LES OGSÅ: Knappen om terminlisten

- Skandale

"En SKANDALE @TJHagen10 ikke får ny kontrakt med @HamKamFotball"

Christian Aa. Bjerke, tidligere Brumunddal-spiller. Nå i Hønefoss.

"Om @HamKamFotball ikke klarer å møte @TJHagen10 sine krav, så vil jeg si det er den største tabben i klubbens nyere historie."

Kristoffer Hagen, har spilt ni sesonger for HamKams A-lag. Nåværende KFUM.

"Les fjellvetreglene, @HamKamFotball, det er ingen skam å snu. @TJHagen10 skal selvfølgelig ingen steder annet enn på Briskeby annenhver søndag. Klubblegende og en fantastisk ambassadør for grønt og hvitt. Rydd opp!"

Lars M. Furulund, fotballsupporter.

"Ordet skandale brukes for lett i dagens samfunn. I denne saken kan ordet skrives med caps lock. Dette er jo tragikomisk"

Ken Andsjøen, supporter. 

- Trist

"Truls Jevne Hagen, en av få på Ham-Kam som viste at lokaloppgjørene betydde noe ekstra. Lojal og tillitsfull, med en fantastisk høyrefot. Virker å bli skvist ut av klubben. Trist."

Christoffer Heier Solbakken, Brumunddal-spiller.

"Er noe som skurrer her. En tabbe av Kamma hvis de ikke får med Jevne Hagen i 2018. De får ikke tak i en like god spiller (og hvis de gjør det må de vel ut med store summer til lønn..)"

Anders Rossvold, supporter.

"Truls Jevne Hagen er ferdig i Kamma.. Helt tom for ord, vet ikke hva jeg skal si, eller hvor jeg skal gjøre av meg.."

Lars B. Andersen, fotballsupporter.

"Jevne Hagen ferdig i Kamma! Nå kjenner jeg ikke til hva han hadde for lønnskrav og hvor klubben har lagt seg, men kan det ha vært så stor avstand da? Forjævlig synd, på alle måter det her."

Quadrophenia, HamKam-twitrer.

- Strykkarakter

"At Truls Hagen fremstilles som grisk i @wwwhano er noe av det tristeste jeg har lest. Blander seg inn blant klubbens viktigste spillere gjennom tidene. En av få som har gitt publikum følelsen av tilhørighet i klubben. Personalpolitikk til strykkarakter. Igjen."

Simen Arnesen, Ottestad-trener.

"En av mine favorittspillere gjennom tidene, verdens triveligste fotballspiller @TJHagen10 er ferdig i HamKam. "Je kjæm, je kjæm" er ropt for siste gang langs krittet på Briskeby. Overlappene blir aldri de samme."

Marius Skjelbæk, TV2-ekspert.

"Vi vil alltid elske deg!"

e-Ham Kam, HamKam-twitrer.

Klubben har forståelse

Leder for sportsutvalget i HamKam, Kai Kristiansen, var forberedt på at det ville komme reaksjoner.

- Truls Har en stor stjerne i og rundt klubben. Det er både forståelig og forventet at det kommer reaksjoner på dette. Vi må tåle at folk mener klubben burde gjort ting annerledes, sier Kristiansen.

- Noen mener klubbens omdømme får seg en knekk på grunn av dette. Hva tenker du om det?

- Dette er ikke en hyggelig sak og vi hadde håpet på et annet utfall. At det nå blir brukt sterke ord om klubben får vi bare tåle. Men jeg håper selvsagt ikke dette svekker klubbens omdømme, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.