Stein Arne Ingelstad har vært daglig leder i HamKam siden 30. juni 2015.

Nå velger han å gi seg i den rollen, og han får massiv skryt av styreleder Truls Nordby Johansen for den jobben han har gjort.

får ros

- Endringer på hjemmebane gjør sitt til at Stein Arne går over i en redusert stilling i klubben. Inntil ny daglig leder er på plass, vil Stein Arne samme med styret, sørge for at klubbens drift løper som vanlig. 

- Stein Arne har gjort en veldig god jobb, og han har bidratt med den han er. Og det er noe klubben virkelig har trengt siden 2014-sesongen.

Han forventer ikke å ha en ny daglig leder klar med det første.

- Det vil være overraskende om vi finner noen som ikke har tre måneders oppsigelse, for det er jo sånn det er i arbeidslivet. Vi håper å få inn noen før jul, sier han.

ser etter flere typer

Klubben kommer ikke til å se kun etter fotballrelaterte folk.

- Vi har søkt bredt, og vi ønsker å få inn noen som kan gjøre det godt i HamKam. Alt fra sportsfolk til noen som ikke har så god peiling på fotball, sier han.

Dette sier Ingelstad om sin tid i klubben:

- Jeg har vært med på en tøff periode for HamKam, men nå føler jeg at det er greit å gi seg. Vi har hatt en åpen kontakt hele tiden, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.