HamKam er ti poeng bak Elverum med fem kamper igjen å spille, og nå har klubben begynt å se mot neste sesong.

Etter det HA-sporten erfarer, skal klubben være ute etter en ny keeper, en stopperkollega til François Yabré - og en som kan spille sammen med Franck Semou på midtbanen.

Da styreleder Truls Nordby Johansen blir konfrontert med påstandene, svarer han:

– Jeg tror jeg skal være forsiktig med å snakke om hvilke plasser vi ønsker å forsterke oss. Vi har satt opp en liste, men vi jobber bredt på flere plasser, sier han.

knappen ser etter spillere

Knappen forteller at de ser seg rundt etter nye spillere, men at de ikke har kommet så langt i jakten - naturlig nok.

– Vi har begynt å sondere terrenget, og jeg kan si at vi ser etter spillere i hver lagdel. Vi er i gang, selv om vi er i den avsluttende delen av sesongen.

– Vi tror at dere ser etter en keeper, stopper og midtstopper. Stemmer det?

– Vi ser etter spillere på alle plasser, og jeg kan ikke kommentere hvilke plasser vi ser etter. Vi har satt opp en prioriteringsliste, sier HamKam-trener Knappen.

alle skal evalueres

Styreleder Truls Nordby Johansen sier følgende om sesongen:

– Vi har ikke vært gode nok. Vi er ti poeng bak Elverum, og det kan være at vi har manglet typer som har stått nok fram. Men jeg vet ikke om det skyldes mangel på bredde i stallen, eller at enkeltspillerne ikke har vært tøffe nok, sier han og legger til:

– Alle skal evalueres, og det er noe alle sammen må tåle, sier han.

spillere som faller ut

Knappen mener at HamKam har spilt mange gode kamper siden han tok over roret fra Kent Bergersen, men han er klar på at laget må stå bedre samlet neste sesong.

– Vi har ikke hatt flyt i en eneste kamp i hele år, og vi har dominert alle kampene vi har spilt i, sier Knappen og legger til:

– Men flyt er noe du gjør deg fortjent til, og vi har kanskje ikke fortjent det..? sier han spørrende.

Han er klar på at enkeltspillere og laget må bli enda tøffere.

– Vi kan ikke akseptere at enkeltspillere faller ut, eller at noen ikke gjør maks ut av seg. Dersom vi faller ut på enkelte ting, er det en stor grunn til at vi gir bort for enkle mål, sier han.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00