Det bekrefter daglig leder Stein Arne Ingelstad.

– A-stallen blir slik den er nå, hvis det ikke skjer noe spesielt. Da tenker jeg på langtidsskader, og da må vi eventuelt ha ekstern økonomisk hjelp, sier Stein Arne Ingelstad, og legger til:

– Jeg er godt fornøyd med stallen. Jeg føler at vi er rigget der vi skal være.

Trener Kent Bergersen har forståelse for at det ikke er rom for å gjøre så mye mer.

– Nå skal vi utvikle de vi har, sier HamKam-trener Kent Bergersen, som håper han får flere spillere tilgjengelig så fort som mulig.

Møter Elverum og dala

HamKam møter Ull/Kisa, som har Vegard Skogheim som trener, førstkommende lørdag, før divisjonskollega Elverum venter i treningskamp 5. mars.

Dagen etter, 6. mars, reiser HamKam-gjengen til Marbella i Spania på treningsleir, som HA-sporten skrev om i går. Hjemreise fra Spania er 12. mars.

13. mars blir det treningskamp mot 1. divisjonsklubben Mjøndalen. Så venter lokaloppgjør mot Brumunddal (19. mars). Raufoss er motstander 2. påskedag og Moss 2. april. Der kan det bli et gjensyn med Bajram Ajeti og Adnan Heidar, som spilte for HamKam forrige sesong. Begge er aktuelle for Østfold-klubben.

9. april er det serieåpning mot Nybergsund.

Lite samhandling

Det at så mange har vært ute med skader bekymrer Bergersen litt.

– De vi har tenkt skal utgjøre førsteelleveren har spilt for lite sammen. Jeg håpet at vi skulle få mer tid til samhandling i vinter. Det er ikke noe mer enn tida og vegen fram til seriestart. Jeg håper vi har flere tilgjengelig så fort som mulig, og så skal vi bruke tida godt. Jeg er tror dette blir bra etter hvert, sier HamKam-trener Bergersen.

Syver Karlsen har fått kjenning med skaden i foten igjen og skal til ny undersøkelse, mens Aleksander Enger skal opereres.

– Det er synd at vi mister to forsvarsspillere i Syver og Aleks nå, sier Kent Bergersen.

– Bra utvikling

HamKam-treneren liker utviklingen til Simen Bolkan Nordli. 1999-modellen går på Wang toppidrett.

– Simen er en veldig spennende spiller. Det samme med Niko Mickelson. Han har tatt flere steg denne vinteren. Niko har gode ferdigheter og er flink til å bruke dem, sier HamKam-trener Kent Bergersen, som altså tar med seg gjengen til Jessheim og kamp mot Ull/Kisa lørdag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.