Det skal i første rekke være aktuelt at 16-åringen, som er broren til Marcus Pedersen, kan bli en del av NTG-systemet. HamKam-spilleren skal begynne på videregående skole til høsten.

– Vi har hatt ham på treninger her, og er interesserte i ham med tanke på vårt NTG-system når han starter på videregående skole. Det handler mest om hva han ønsker seg av videre skolegang, sier Stabæks sportssjef Inge André Olsen til Nettavisen.

Olsen fortsetter:

– Det er en prosess som fortsatt ikke er avsluttet. Jeg skal ikke legge skjul på at dette er en spiller vi ønsker oss og har kikket på lenge, men det blir opp til ham å ta et valg om vegen videre. Han er HamKam-spiller så jeg skal være varsom med hvor mye jeg omtaler ham, men på generelt grunnlag kan jeg si at han passer bra inn i vår filosofi og at han vil få et bra opplegg på NTG, sier Inge André Olsen.

HamKams A-trener, Kent Bergersen, kommenterer saken slik:

– Vi er informert om at de har hatt et møte og at han har lyst på denne utfordringen. Han er ikke helt der at han er med i våre førstelagsplaner akkurat nå, men det er en spiller vi hadde håpet å kunne satse på videre, sier HamKam-trener Kent Bergersen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00