Det skal i første rekke være aktuelt at 16-åringen, som er broren til Marcus Pedersen, kan bli en del av NTG-systemet. HamKam-spilleren skal begynne på videregående skole til høsten.

– Vi har hatt ham på treninger her, og er interesserte i ham med tanke på vårt NTG-system når han starter på videregående skole. Det handler mest om hva han ønsker seg av videre skolegang, sier Stabæks sportssjef Inge André Olsen til Nettavisen.

Olsen fortsetter:

– Det er en prosess som fortsatt ikke er avsluttet. Jeg skal ikke legge skjul på at dette er en spiller vi ønsker oss og har kikket på lenge, men det blir opp til ham å ta et valg om vegen videre. Han er HamKam-spiller så jeg skal være varsom med hvor mye jeg omtaler ham, men på generelt grunnlag kan jeg si at han passer bra inn i vår filosofi og at han vil få et bra opplegg på NTG, sier Inge André Olsen.

HamKams A-trener, Kent Bergersen, kommenterer saken slik:

– Vi er informert om at de har hatt et møte og at han har lyst på denne utfordringen. Han er ikke helt der at han er med i våre førstelagsplaner akkurat nå, men det er en spiller vi hadde håpet å kunne satse på videre, sier HamKam-trener Kent Bergersen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.