HAMAR: - Vi har hatt flere uheldige saker med spillere som ikke møter opp og spillere som skaller. Hva gjøres for å markedsføre de positive sakene?

Det var et av spørsmålene Lars Tjærnås fikk på sponsortreffet.
I en drøy halv time redegjorde HamKams sportssjef for den sportslige situasjonen pr. nå.
Han fikk flere innspill. Blant annet på dette som gikk på «uheldige saker».
- Jeg har såpass respekt for media at de setter sin egen dagsorden uansett, men vi jobber også med positive saker, sa Tjærnås.
Men også på det fotballfaglige ble han utfordret.
En lurte på hvorfor HamKam ikke byttet før i kampen mot Fredrikstad da spillerne helt åpenbart virket slitne i 2. omgang.
En annen mente det var dumt å sette inn i igjen trege spillere når det i kampen før hadde fungert bra med de som fikk sjansen da.
Tjærnås oppsummerte litt med at HamKam ikke hadde den ideelle miksen av spillere i troppen sin, at nøkkelspillere ikke hadde slått hundre prosent til, at de manglet noe løpskapasitet på midtbanen og at de hele tiden nå så etter nye spillere med større tempo.
Representanten fra advokatfirmaet Mageli understreket for øvrig at de ikke hadde noen planer om å trekke seg fra samarbeidet med HamKam hvis det skulle bli nedrykk.
- Da blir vi med på opprykket også, sa han.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.