Kent Bergersen forteller at laget hans kommer til å ta flere hensyn mot serielederen.

– Vi ønsker å ha god balanse først og fremst. Det er en vanskelig bortekamp, vi vet at de har offensiv kraft og er gode på kontringer. Så det blir viktig for oss å ha god balanse i laget når vi angriper, sier Bergersen.

Må heve seg

Hvor direkte og bakromstruende grønnbuksene kommer til å opptre offensivt avgjøres av hvilken spiss Kamma-sjefen velger å bruke.

– Det avhenger helt av hvem vi bruker på topp, om vi klarer å være litt mer bakromsorientert enn vi har vært. Spissvalget blir avgjørende for hvor direkte vi kan være.

Bergersen overvar Elverums cup-kamp mot Kongsvinger tidligere denne uken, og kjenner naboen godt. Han tror han har funnet ut hvordan Kamma skal sprekke nullen til Elverum, som ikke har sluppet inn ett eneste mål i serien.

– Vi tar hensyn til motstanderen i alle kamper vi spiller. Vi prøver å forutse kampbildet, og forberede spillerne på hva de møter. Nå blir det en mye jevnere kamp spillemessig enn det har vært i det siste, sier Bergersen, som mener laget må heve seg fra Tynset-kampen (1–0) om det skal bli poeng i dag.

Intensitet og tenning

– Det blir en mer åpen kamp, enn vi har sett til nå i serien. Det blir ikke sånn at vi står og spiller mot etablert forsvar hele tiden. Det vil bli rom, som vi må utnytte.

– Kan et slikt kampbilde passe dere bedre?

– Ja, de kommer til å presse oss høyt, og da vil vi få muligheten til å spille oss gjennom presset eller over det. Men vi må heve oss fra Tynset-kampen, og det er jeg sikker på at vi gjør. Det vil være en helt annen intensitet og tenning i dag. Så blir det spennende å se om vi kommer opp på et nivå som er godt nok for å få med oss noe, sier Bergersen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.