Den omskolerte backen er grundig lei av å gå skadet. Derfor gjorde han en svært grundig jobb i vinter.

– Jeg har alltid trent godt, men i vinter har jeg i tillegg blitt bedre på kosthold. Resultatet er at jeg veier seks kilo mindre enn jeg gjorde, smiler mannen som var nest sist på begge HamKams scoringer mot Byåsen.

Spilleren med den presise innleggsfoten legger til at han måtte være lettere om han skulle spille lengre fram på banen.

– Jeg spiser mindre og oftere, sier veteranen som terroriserte Byåsen med gode innlegg hele kampen.

Ferdig-scoret

– Som back har jeg alltid vært best offensivt, og som ytterste mann på midten kommer jeg enda oftere til innlegg. I dag er jeg nest sist på begge målene og det er jeg godt fornøyd med, oppsummerer en tilfreds Jevne Hagen.

Spissen Christopher Mbamba skrenset inn 1-0 før pause, før kameraten John Anders Rise skallet inn matchvinnermålet rett etter pause.

– Det skulle litt til å ikke score på den, fleiper Jevne Hagen med adresse til Rise.

Klokere spillere

Jevne Hagen har i lengre tid kjent av det har begynt å løsne formmessig. Mot Byåsen var han banens bestemann.

– Jeg har vært pigg ganske lenge, men spilte en svak cupkamp mot Lørenskog. På midten er jeg avhengig av å ha futt i beina, og mener jeg har lagt et veldig godt grunnlag under oppkjøringa, sier modølen som har fått noen solide nedturer på grunn av skader de siste sesongene.

– Omtrent annenhver sesong har jeg fått spolert av skader. Et par brudd og et kranglete kne har skapt vansker for meg, men nå håper jeg virkelig at dette er sesongen hvor jeg unngår trøbbel, sier Truls som aldri har vært inne på å gi opp karrieren på grunn av skader.

Grønt lys på hjemmebane

– Jeg har hatt tunge perioder, men aldri vurdert å legge opp. Senest for noen dager siden snakket vi om det hjemme, og jeg har fått beskjed av samboeren at jeg kan spille så lenge jeg synes det er gøy, sier Jevne Hagen.

HamKam hadde små problemer med å styre kampen mot Byåsen, men foran mål sliter Kamma med å omsette sjansene sine. 12 gode målsjanser ga kun to mål.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.