Styret, daglig leder og lagets fjerde hovedtrener denne sesongen, Chris Twiddy, har så smått begynt å planlegge neste sesong. Så langt er det kun Ørjan Børmark-By som har kontrakt med Hamar-klubben neste sesong.

Avventer ny trener

- Alle vi har snakket med er i utgangspunktet positive til å fortsette, men før den neste treneren er ansatt blir det vanskelig å få noen til å signere ny kontrakt, mener Twiddy.

HamKam er for lengst klar for nedrykk og spill på nivå tre med sitt beste lag kommende sesong. Å berge laget i Bondeligaen og juniorlaget i interkrets har derfor blitt de viktigste oppgavene for klubben.

- Vi startet nok redningsaksjonen for juniorlaget for sent. Nå må vi både vinne de resterende seriekampene og få litt hjelp av andre for å berge plassen, forteller Twiddy.

I tillegg skal laget i Bondeligaen spille et par nøkkelkamper for å sikre fornyet kontrakt i den divisjonen. Hjemmekampene mot Gjøvik-Lyn 2 og Storhamar bør vinnes.

Spares til Gjøvik-Lyn 2

- Henrik Lehne Olsen er tilbake etter å ha sonet rødt kort i juniorserien, men jeg vurderer å spare ham i oppgjøret mot Tromsdalen, slik at han kan spille mot Gjøvik-Lyn 2 på tirsdag, forteller treneren.

Mot Tromsdalen på søndag er Isoken Guobadia utestengt etter fem gule kort. Det har den aggressive backen samlet i løpet av sju (!) kamper.

- Jørn-André Jacobsen blir trolig satt ned på backen, sier Twiddy som kan fortelle at Lars Øvernes fortsetter i mål, siden Emil Holst ennå ikke er helt skadefri.

- På topp håper jeg at Ørjan Børmark-By er tilbake slik han startet i klubben. I de siste kampene har han slitt litt kneet sitt, men er nå uten smerter. Om han får litt mer hjelp helt på topp kan vi overraske mot Tromsdalen, sier Chris Twiddy.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.