Hamar
Den sørafrikanske backen, med portugisisk pass, jobber for kontrakt med Hamar-klubben.
- Det er lett å se at han har kommet hit for å overbevise oss, sier Skogheim som ikke fikk veldig mange svar i kampen mot Nybergsund.
- Ideelt sett bør vi teste ham mot bedre motstand, og allerede fredag møter vi Odd i Skien. Om vi gir ham sjansen i den kampen er for tidlig å si noe om, men han er i alle fall tilgjengelig, sier Skogheim.
Truls Jevne Hagen er nylig kneoperert, og så smått på vei tilbake.
- Jeg håper Truls sin framgang fortsetter, sier Skogheim som likte at spissen Tore Andreas Gundersen puttet fire mot Sundet.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.