Atle Tronsmoen fikk et særdeles fortjent gult kort etter overfallet, men det brydde Ottestad-spilleren seg veldig lite om etter kampen. Han var kun opptatt av å finne ut om Fredrik var blitt alvorlig skadd, eller ikke.

Stygg takling

- Taklingen min var rett og slett ikke bra, forklarer Atle til HA-sporten og kikker seg rundt for å se om han ser kameraten sin.

- Jeg fikk krampe da jeg løp etter Fredrik, og tenkte jeg skulle legge ham stille og rolig i bakken. Slik gikk det ikke, sier en svært ulykkelig Tronsmoen.

- Det var definitivt ikke meningen å skade ham, og akkurat nå har jeg veldig dårlig samvittighet, forteller den dribleglade kanten, som plaget Heidar Geir Juliusson i perioder.

Nesten litt flaut

Fredrik Sjølstad hinket rundt etter kampen i store smerter. Han fleipet med at han trolig var den første som noen gang var blitt både sparket ned og skadet av kameraten sin.

- Det er jo nesten litt flaut, lo Sjølstad før ham ble beordret inn i bilen av HamKams lege.

- Jeg tar ham med til røntgen, bare for å være helt på den sikre siden, forteller HamKams lege, Håvard Strand.

Bare noen få minutter senere kom beskjeden om at bildene påviste brudd.

Ute i noen uker

- Fredrik og jeg er på veg til Elverum for å finne ut mer om bruddet i mellombeinet, like ved lilletåa, forteller Strand på vei inn på Elverum sjukehus.

Halvannen time senere satt legen og Fredrik i bilen på vei hjem.

- Fredrik er gipset og må gå med den i seks til åtte uker, opplyser Håvard Strand.

Dårlige nyheter

Hjemme i Hamar fikk Atle Tronsmoen den beskjeden har minst av alt ønsket seg.

- Fredrik sendte meg en SMS og fortalte at det var brudd, sukker Tronsmoen, som ikke hadde fått snakket med bestekompisen sin da HA-sporten snakket med ham på telefon.

- Det er jo slik som skjer i fotball, men jeg er forferdelig lei meg akkurat nå, sier Atle Tronsmoen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.