Den første øvelsen på dagens trening var det assistent, Svein Inge Haagenrud som tok seg av. Den nye hovedtreneren, Peter Sørensen holdt seg rolig og snakket med Magnus Sylling Olsen som restituerer rolig på ergometersykkel under dagens økt.

Når Haagenrud var ferdig med sin pasningsøvelse tok dansken kontroll. Det var spill på halv bane, og Sørensen stoppet spillet, viste og forklarte tydelig hva han krevde fra spillerne underveis.

Etter 20 minutter med spill gikk de over til å trene på hvordan de skal spille offensivt. På full bane med fullt lag offensivt, og færre forsvarsspillere. Sørensen skulle ha tempo i ballen, og framoverrettet hurtig angrepsfotball. Også her stoppet han nærmest etter hvert angrep for å forklare spillerne om hvordan det skal se ut.

Før treningen:

Han skulle egentlig bare sitte på benken og observere i den første kampen mellom HamKam og Mjøndalen fredag. Men den engasjerte dansken klarte ikke holde seg i ro. Han var så vidt nedpå setet sitt på Kamma-benken iløpet av hans første 90 minutter som sjef.

Den gamle HamKam-helten får ikke mye ro før hans neste utfordring venter. I dag debuterer han på treningsfeltet, og allerede i morgen venter Hønefoss på AKA Arena til hans første bortekamp. 

Ser fram til første trening

- Jeg ser veldig fram til første trening. Det skal bli godt å komme i gang, sier Sørensen etter at han kommer gående ut av garderoben på Briskeby.

Fredag var han pent antrukket i dressjakke og jeans, i dag er det "hverdags-Peter" vi får se. I helblått treningstøy skal han ta fatt på det som blir hans første treningsøkt med Kamma.

Han har hatt god tid til å tenke over kampen mot Mjøndalen, og finne ut hva som gikk galt. Derfor er det én ting han vil terpe ekstra på under dagens økt før kampen i morgen.

Defensive dødballer

- Vi tapte kampen på defensive dødballer. Derfor kommer det til å bli en viktig del av økta i dag, forklarer Sørensen.

Til tross for tapet mot Serielederen fredag, var dansken godt fornøyd med prestasjonen han fikk se av sine nye disipler.

- Vi gjør en veldig god førsteomgang, men ødelegger det meste med to mål i mot rett før pause. Selv om vi ikke er like dominerende etter pause er jeg fornøyd med at vi reiser oss og vinner 2. omgang.

Få strenger å spille på

Selv om han var fornøyd med at laget viste god moral etter hvilen mot bruntrøyene så han også at det var noen mangler i det offensive spillet.

- Vi ser at i 2. omgang har vi litt få strenger å spille på. Så det blir også viktig å ta tak i etterpå, avslutter Sørensen før han rusler inn i garderoben igjen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00