Det var bunnoppgjør på AKA Arena når HamKam gjestet Hønefoss. Med seier kunne grønnbuksene krype opp i ryggen på ringerikingene,men slik ville det seg ikke.

Styrte 1. omgang

Det var de helgrønne fra Hamar som styrte førsteomgang, og kunne gått opp i ledelsen midtveis. Tre gode muligheter skapte HamKam, to ved Magnus Sylling Olsen, og en fra et frispark slått av Heidag Geir Juliusson som hold tpå å snike seg inn i det lengste hjørnet.

Men det sto 0-0 til pause, til tross for at HamKam var det beste laget, og at Hønefoss ikke maktet å skape noen ting.

- Vi er gode i første omgang, men vi mangler scoringen, der er vi ikke dyktige nok, sier Daniel Bekkevold.

Riski-dobbel

Det var Kamma som åpnet best, også i den andre omgangen. Og det var nære på at de helgrønne tok ledelsen når spissparet Gundersen/Bekkevold kombinerte fint.

Tore Andreas Gundersen dro seg lekkert fri på høyresiden før han sendte i vei et innlegg som snek seg hele veien til Bekkevold på bakerste stolpe, men sistnevnte maktet ikke sette ballen i mål.

- Det skal være mål, bankers, sier en skuffet Bekkevold etter kampen.

Så ble kampen punktert. Av en finne. Roope Riski, lillebroren til Riku som spiller i Rosenborg scoret to kjappe og sørget for at Kamma ble sendt hjem som slakt, med hans sjette og sjuende mål for sesongen.

Maktet ikke slå tilbake

Etter Riskis to mål maktet aldri kameratene fra Hamar å komme tilbake, og Hønefoss var nærmere 3-0, enn Kamma var utligning. Hjemmelaget hadde ett skudd i stolpen, og ett i tverrliggeren i tillegg til målene.

- Vi var gode helt til de får deres første sjanse, da scorer de, oppsummerer Peter Sørensen etter kampen.

Han klarte å finne positive sider ved denne kampen også, selv om det ble tap.

- Vi er igjen det beste laget i første omgang, men vi blir veldig preget av baklengsmålene.

Bærum neste

HamKam ligger dermed fortsatt sist, med sitt ene poeng. I neste kamp venter nyopprykkede Bærum hjemme på Briskeby, søndag 25. mai.

Den kan du følge live på h-a.no

HamKam stilte med følgende lag:

Lars Øvernes - Heidar Geir Juliusson, Håkon Aalmen, Christophe Psyché, John Anders Rise - Magnus Sylling Olsen, Aziz Idris, Viktor Adebahr, Henrik Lehne Olsen - Daniel Bekkevold, Tore Andreas Gundersen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.