Han returnerer til Hamar med en klar amisjon om å løfte sitt kjære HamKam opp av 1. divisjons-sumpa. 

Ved 20.45-tiden torsdag ble papirene skrevet under på en pressekonferanse holdt på Briskeby. 

Ønske oppfylt

- Jeg har hatt et ønske, helt siden jeg forlot klubben, at jeg en dag skulle vende tilbake til HamKam, sier Peter Sørensen, som nå har fått ønsket oppfylt.

Han mener skjebnen ville det til at han nå er tilbake i grønt og hvitt.

- HamKams dårlige start på sesongen og min ledighet gjorde at det hele passet bra sammen. Skjebnen ville det nok slik at jeg skulle komme til klubben nå, sier Sørensen. 

Dansken, som er veldig populær i HamKam-leieren, ble overbevist etter samtaler med Morten Kristiansen. 

- Vi hadde noen samtaler der Morten overbeviste meg om at HamKam er et veldig spennende prosjekt. Jeg hadde en veldig fin tid som spiller her og er veldig glad i klubben. Derfor er jeg fornøyd med å stå her som ny HamKam-trener i dag, sier han.

Aggressivt forsvar

Nå gleder han seg til å komme i gang med det sportslige. Noen visjoner om spillestil ble også presentert på pressekonferansen. 

- Jeg har sett så mye jeg har kunnet av HamKams kamper denne sesongen. Det jeg har merket meg er at marginene har gått mye i mot. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å vende de marginene tilbake i HamKams favør, sier han, og utdyper hvordan han ser for seg at det skal gjennomføres.  

- Defensivt skal vi spille aggressivt med ærlig, engasjert og med lojal innsats. Framover skal vi være veldig målsøkende og framoverrettet. Samtidig skal vi legge best mulig til rette for å få maksimalt ut av den individuelle spiller, sier han.

Fakta

Peter Sørensen (41)

Født: 24.03. 1973

Kallenavn: Kaptein Krieg, Peter den Store


Trenerkarriere: HamKam 04-05 (assistent), Velje 06-08 (assistent), FC Frederica 09-10, AGF 2010-2014.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00