Han returnerer til Hamar med en klar amisjon om å løfte sitt kjære HamKam opp av 1. divisjons-sumpa. 

Ved 20.45-tiden torsdag ble papirene skrevet under på en pressekonferanse holdt på Briskeby. 

Ønske oppfylt

- Jeg har hatt et ønske, helt siden jeg forlot klubben, at jeg en dag skulle vende tilbake til HamKam, sier Peter Sørensen, som nå har fått ønsket oppfylt.

Han mener skjebnen ville det til at han nå er tilbake i grønt og hvitt.

- HamKams dårlige start på sesongen og min ledighet gjorde at det hele passet bra sammen. Skjebnen ville det nok slik at jeg skulle komme til klubben nå, sier Sørensen. 

Dansken, som er veldig populær i HamKam-leieren, ble overbevist etter samtaler med Morten Kristiansen. 

- Vi hadde noen samtaler der Morten overbeviste meg om at HamKam er et veldig spennende prosjekt. Jeg hadde en veldig fin tid som spiller her og er veldig glad i klubben. Derfor er jeg fornøyd med å stå her som ny HamKam-trener i dag, sier han.

Aggressivt forsvar

Nå gleder han seg til å komme i gang med det sportslige. Noen visjoner om spillestil ble også presentert på pressekonferansen. 

- Jeg har sett så mye jeg har kunnet av HamKams kamper denne sesongen. Det jeg har merket meg er at marginene har gått mye i mot. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å vende de marginene tilbake i HamKams favør, sier han, og utdyper hvordan han ser for seg at det skal gjennomføres.  

- Defensivt skal vi spille aggressivt med ærlig, engasjert og med lojal innsats. Framover skal vi være veldig målsøkende og framoverrettet. Samtidig skal vi legge best mulig til rette for å få maksimalt ut av den individuelle spiller, sier han.

Fakta

Peter Sørensen (41)

Født: 24.03. 1973

Kallenavn: Kaptein Krieg, Peter den Store


Trenerkarriere: HamKam 04-05 (assistent), Velje 06-08 (assistent), FC Frederica 09-10, AGF 2010-2014.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.