HamKam-treneren er misfornøyd med at laget sitt ikke har klart å opprettholde den gode formen, der de blant annet var helt oppe på direkte opprykksplass for en stund siden.
- Alle lag har gode perioder av og til. Utfordringen er å holde det gående. Det gjelder å opprettholde formen mens man virkelig er i siget. Vi kan ikke bare sole oss i glansen, sier Skogheim.

Bra med poeng

Fredag spilte HamKam sesongverste i bortekampen mot Kristiansund der de tapte hele 1-5.
- Da vi først skulle tape så var det greit at vi fikk en skikkelig smell. Det gir forhåpentligvis spillerne en vekker, sier han, og legger til:
- Etter kampen mot Ranheim har vi stort sett tapt alt som er. Sånn sett var det beleilig for oss med ferie nå. Jeg tror gutta har godt av det, sier han.
På tross av lite poeng den siste tiden, er ikke «Skogen» enig i at HamKam har hatt et dårlig første halvår.
- Rent poengmessig synes jeg vi har klart oss bra. I tillegg får vi mye gode ord utenfra for spillestilen vi har tilvendt oss, så da gjelds det å bygge videre på filosofien vår, sier han.

Overgangsvindu

15. juli kan klubbene i Norge handle spillere så lenge overgangsvinduet åpner igjen. Som kjent har ikke HamKam midler å handle med.
- Det blir nok et rush av spillere inn porten på Briskeby i sommer, fleiper Skogheim, og fortsetter:
- Vi vet det ikke finnes penger til å forsterke. Vi som jobber med det sportslige holder uansett utkikk på mulige alternativer, slik vi alltid gjør i tilfelle det skulle dukke opp noen muligheter.
Likevel tror han overgangsvinduet kan bli avgjørende for hvor HamKam ender ved slutten av sesongen.
- Noen klubber henter kanskje gode spillere som forsterker laget. Eller tvert imot, at noen mister nøkkelspillere. Det kan jo få en del å si, mener Skogheim.

Samling neste onsdag

Allerede onsdag neste uke skal alle spillerne være tilbake på treningsfeltet. Da starter forberedelsene til oppgjøret mot Mjøndalen.
- Hvordan skal dere snu den dårlige trenden i møtet mot Mjøndalen?
- På treningsfeltet skal vi jobbe knallhardt hver eneste dag og aldri være helt fornøyd. Det må til for at skal vinne fotballkamper igjen, avslutter Vegard Skogheim, som for øyeblikket ferierer på soløya Mallorca i Spania.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.