Markus Solbakken, som gjorde en god figur i HamKam-stallen sist sesong, er tatt ut til tre treningskamper som skal spilles på La Manga i februar.

Landslagstrener Pål Arne Johansen sier følgende om turneringen til fotball.no:

- Uttaket er i all hovedsak basert på kampprestasjoner hos de aktuelle spillerne gjennom fjoråret, og da spesielt utover høsten. I tillegg har det for meg handlet om å finne spillere som kan være med å spille den typen fotball jeg mener vi må gjøre for å ta oss til et nytt, og spisset, EM-sluttspill i 2019, avslutter treneren. 

Her er troppen: 

Mads Hedenstad Christiansen - Lillestrøm

Kristoffer Klaesson - Vålerenga

Eirik Moldenes - Brann

Emil Kalsaas - Brann

Erik Tobias Sandberg - Lillestrøm

Colin Rösler - Manchester City

Jesper Daland - Stabæk

Håkon Evjen - Bodø/Glimt

Robert Williams - Rosenborg

Sander Amble Haugen - Viking

Johan Hove - Sogndal

Sebastian Jarl - Kjelsås

Mikael Ugland - Start

Markus Solbakken - HamKam

Tobias Christensen - Start

Anas Farah - Fredrikstad

Halldor Stenevik - Brann

Sigurd Grønli - Tromsø

Jørgen Strand Larsen - AC Milan

Erik Botheim - Rosenborg

Kampene spilles som følger:

9. februar klokken 16.00:  Norge – Romania, La Manga Sports Center

11. februar klokken 15.00: Norge – Tsjekkia, La Manga Sports Center

13. februar klokken 18.00: Polen – Norge, La Manga Sports Center

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.