Norge tapte 0–1 mot England i åpningskampen St. Georges Park i England tirsdag. Torsdag ble det 5-4-seier etter straffesparkkonkurranse mot Italia og i går ble turneringen avsluttet med kamp mot Tsjekkia.

Etter ordinær tid var stillingen 1-1, men Tsjekkia var best i straffesparkkonkurransen og vant til slutt 8–7.

HamKams Markus Solbakken kom inn og erstattet Norges målscorer Colin Rösler etter 73 minutter.

– Vi hadde satt oss som mål å vinne denne kampen i ordinær tid. Det klarte vi ikke og det fortjente vi vel heller ikke ut fra spill og sjanser, sier landslagstrener Erland Johnsen til fotball.no.

– Det har vært en fin samling. Vi har bitt bedre kjent og et bedre kollektiv, men må jobbe med å sette enda tøffere krav til hverandre. Individuelt svinger prestasjonene en del, men slik er det på dette alderstrinnet. Vi vurderer spillerne over en lengre periode og ser ikke bare på det som skjer fra en samling til en annen, sier landslagstrener Erland Johnsen til fotball.no.

I slutten av mars samles G16-landslaget igjen. Da er blant andre Sveits og Portugal motstandere for Norges lovende gutter.

Norges lag: Kristoffer Klaesson, Fabian Rimestad, Jesper Daland, Erik Tobias Sandberg, Anders Waagan (Emil Kalsaas fra 41), Kristian Bjåmer (Marius Larsen fra 41), Colin Rösler (Marcus Solbakken fra 73), Johan Hove, Erik Botheim, Erling Braut Håland (Kevin Krygård fra 73), Haldor Stenevik (Kreshnik Krasniqi fra 62).

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.