Slovakia - Norge 2-1

Pål Arne "Paco" Johansens lag er denne uken samlet i Albania for å forsøke å spille seg til en plass i eliterunden i EM-kvalifiseringen. 

Onsdag spilte HamKams Markus Solbakken fra start som indreløper da Norge tapte 1-2 mot Slovakia. Etter 76 minutter ble han byttet ut.

Les også: Åpen for klubbskifte neste år.

Slovaken David Strelec scoret begge målene for Slovakia, mens Starts Mikael Ugland reduserte for Norge.

Før samlingen i Albania uttalte trener Johansen at deres klare ambisjon var å kvalifisere seg til eliterundene, men med denne starten blir det vanskelig. G18-landslaget har fremdeles igjen å møte Ukraina og Albania.

Hvert av lagene er fra forskjellige seedingsnivåer. Slovakia var seedet i pulje to, mens Norge kommer fra pulje tre. Ukraina er toppseedet, mens Albania er lavest seedet.

- Jeg har trua på dette laget. De har imponert meg på de siste samlingene og vi har mange solide og gode kamper på rad nå, uttalte Johansen til Fotball.no før kampen onsdag.

Les også: Serie A-klubb med millionbud.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.