Solbakken er ute med sin prisbelønte selvbiografi «Løvehjerte» og i en samtale med Lise Klaveness mandag skal han gå dypere inn i flere temaer foran publikum i kulturhuset.

Overfor HA-sporten forteller han at han også vil komme inn på helt nye ting som ikke står i boka. At han vil komme helt nye avsløringer om ulike garderobehendelser i HamKam, Wolverhampton, Köln og under tiden med Drillos.

– Det vil komme noen nyheter, men jeg håper først og fremst at det er mulig å lære en del av det som kommer fram. Jeg vil fortelle om alle feilene jeg har gjort også. Jeg tror mange kan lære av dem, sier Solbakken og ramser opp barne- og ungdomstrenere, lærere, bedriftsledere og supportere.

Det er opplagt at Solbakken også vil fortelle om sitt forhold til døden, turbulensen med Lukas Podolski, om det han oppfatter som dumme fotballeder, Drillo, kulturforskjeller mellom England og Tyskland og en del godbiter fra tiden i HamKam.

I boka Løvehjerte skriver Solbakken også blant annet om betydningen av å ta vare på leken, spilleglede, om et felles sett med regler, men med åpenhet og tillit som viktige ingredienser.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.