HamKam tok tidlig kommandoen mot Rosenborg 2, og eide ballen innledningsvis. 

De produserte imidlertid få sjanser, før Ole Erik Midtskogen dukket opp etter drøyt et kvarters spill.

Den tidligere Tynset-spilleren ble lekkert lobbet gjennom av Valentin Blaka, og Midtskogen hadde få problemer med å hamre ballen ned i hjørnet forbi Rosenborg 2-keeperen. 

Midtskogen var Kammas beste spiller lørdag, og han var fornøyd etter kampen.

Begynt å løsne

- Det var på tide med en scoring igjen, smiler Midtskogen.

Han har vært misfornøyd med uttellingen i de siste kampene, men var lettet over at et løsnet litt lørdag.

- Det begynner å løsne litt nå, og jeg har begynt å få mer trua på mer selv og jeg prøver litt mer, sier han.

- Jeg føler jeg begynner å komme i gang nå. Det har gått tungt i et par kamper, fortsetter han.

Han forteller at det ikke er noe problem å motivere seg for kampene i sesonginnspurten, selv om Kamma har lite å spille for.

- Det er alltid gøy å vinne kamper, og det er motivasjonen, smiler han selvsikkert.

Kevin Knappen var fornøyd med Midtskogen, og stort sett fornøyd med hele kampen.

- Jeg er fornøyd med at vi kom gjennom med et godt resultat. 3-0, og Emil har vel én redning, og vi styrer det totalt i andre omgang.

Han var ikke veldig fornøyd med den første omgangen, selv om Kamma scoret to ganger.

- Den synes vi ikke er god nok. Men vi løfter oss i den andre, og avslutter solid. Vi skal vinne mer, men jeg synes det er bra gjennomført, smiler Knappen. 

Kamma-dominans

Rosenborg kjempet seg inn igjen i kampen og produserte et par halvsjanser i løpet av omgangen, men det var HamKam som hadde de beste mulighetene til å score flere mål.

Både Saihou Jagne og Ivar Solli Rønning hadde et par halvsjanser som de fort kunne ha utnyttet bedre.

I omgangens siste spilleminutt ble Valentin Blaka lekkert frispilt av Solli Rønning på bakre stolpe. Førstnevnte hadde ingen problemer med å skli ballen inn og doble vertenes ledelse. 

Lekte seg

I den andre omgangen hadde Kamma full kontroll på oppgjøret.

De tok kommandoen fra start, og trillet rundt med tidvis svimle trøndere.

Etter rundt 70 minutter fikk vertene corner, en mulighet til utnyttet til det fulle.

Kristoffer Hagen fikk til slutt ballen i beina, og midtstopperen hadde få problemer med å sette ballen i et åpent Rosenborg-mål, foran 370 tilskuere. 

Resten av kampen hadde Kamma full kontroll, og Rosenborg produserte overhodet ingenting, i en kamp vertene var fullstendig overlegne. 

Solbakken fra start

- Jeg liker det jeg har sett av Markus, sier Kevin Knappen før kampstart.

Med Franck Semou ute med skade har unggutten spilt seg inn til en plass i elleveren for andre helg på rad.

Forrige helg mot Hønefoss gjorde Solbakken sakene sine meget bra for de grønne og hvite.

- Jeg ønsker at vi tar kampen skikkelig, at vi gjør det vi skal, at vi er framme i skoa og offensive. Vi må ha den rette innstillingen, og da bør det bli en bra opplelvelse, og da kan vi bygge videre på det vi har gjort de foregående kampene.

HamKam møter et Rosenborg 2-lag som ligger nest sist i avdelingen, og det er en kamp uten spesiell betydning for noen av lagene. 

Følg kampen direkte i vinduet øverst i saken fra klokka 16.

HamKam stiller med følgende lag:

Emil Holst - Truls Jevne Hagen, Kristoffer Hagen, Tobias Ødegaard, John Anders Rise - Markus Solbakken, Emil Dahle, Ole Erik Midtskogen, Valentin Blaka, Ivar Solli Rønning - Saihou Jagne.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.