(HamKam - Tynset 1-0)

HamKam tok sin første trepoenger da Tynset ble sendt hjem målløse.

sollie røning-goal

Det sto 1-0 etter de første 45 minuttene på Briskeby.

HamKam dominerte banespillet totalt, men scoringen lot lenge vente på seg.

Tynset lå kompakt og forsvarte seg, men da laget hadde store hull defensivt, ble de straffet knallhardt. Ivar Sollie Rønning kriget seg forbi Henning Røe, dro seg nedover og rullet ballen lekkert ned ved lengste stolpe.

- Ivar er en god avslutter. Han er kald i boksen, og det er viktig, sier Kent Bergersen.

snytt for straffe

HamKam slapp ikke til mange muligheter i andre omgang, men gjestene skulle hatt straffe etter 53 minutter. 

Ole Erik Midtskogen ble felt av Franck Semou på hjørnet av 16-meteren, men dommer Tommy Frydenlund lot spillet gå videre.

Like etterpå fikk HamKam en scoring annullert. Truls Jevne Hagen la inn på bakre stolpe, og en offside-plassert Sollie Rønning satte ballen i mål.

- Jeg vet ikke om Truls slo ballen forover, så jeg er usikker på om det var riktig, sier Soille Rønning.

TV-bildene viste derimot at pasningen ble slått framover, og at dommerteamet gjorde rett da de valgte å annullere goalen.

- Vi viste at Tynset har mange store spillere, så vi prøvde å få ballen til å gå rundt dem, kjøre noen varianter, sier Bergersen, som var lettet over å endelig kunne innkassere en trepoenger.

- Dette gir hele laget en boost inn mot Elverum-kampen. Det var deilig å vinne, sier han.

HamKams lag: Emil Holst - Truls Jevne Hagen, Marius Bratberg Lund, Francois Yabré, Thobias Ndungu - Franck Semou, Henrik Lehne Olsen - Nicholas Mickelson, Emil Dahle, John Anders Rise - Ivar Sollie Rønning.

Benk: Lars Jendal, Chrisopher Mbamba, Simen Bolkan Nordli, Åsmund Jødahl, Ove Solvang, Mikkel Gran Frankmo, Rytis Leliuga.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.