HamKam – Skeid 2–1

HamKam-trener Kevin Knappen liker innstillingen og profesjonaliteten til lagets nummer sju.

– Han fikk en tøff start, men har stått i det og kjempet seg tilbake. Han ønsker så inderlig at dette laget skal lykkes. Så fikk han en smell, og etter fire dager sa Petter at han skulle være tilbake om to uker. Så spilte han med brudd i ett ribbein. Han er proff, en lagspiller, og han sto opp skikkelig mot Skeid, sammen med flere andre, sier Kevin Knappen.

Petter Vaagan Moen forteller at han ikke er en type som ser seg så mye tilbake. Han lever i nuet, og vil heller jage mulighetene som ligger der.

– I denne kampen bidro jeg som jeg skal. Der skal lista ligge, og jeg er min største kritiker, sier 33-åringen, og fortsetter:

Ingen plager

– Jeg leverte ikke bra nok før ferien. Det er jeg veldig ærlig på. Nå orker jeg mer, kan trene for fullt, og har ingen plager. Jeg føler at jeg har vært en ny spiller etter ferien.

Problemene med akillesen slapp til ferien. Lunga som lukket seg og ribbeinsbruddet tenker han ikke på lenger.

– Jeg trente igjen etter to og en halv uke. Som sagt kan jeg trene for fullt nå, og jeg orker mer. Det siste er utrolig viktig. Vi ligger på toppen fordi vi har spillere som løper mye. Det er like mye løping her som i eliteserien, sier Petter Vaagan Moen.

Klasseinnlegg med høyre

33-åringen sto bak HamKams første mål mot Skeid. Et perfekt innlegg med høyrebeinet havnet på hodet til Ivar Sollie Rønning, som stupheadet inn 1–0.

– Nico (Mickelson) kommenterte innlegget med høyrebeinet, og da svarte jeg at det handler om mange repetisjoner, og det hadde jeg med Tom Jacobsen, smiler Petter Vaagan Moen.

Det eneste minuset lørdag var at han pådro seg sitt tredje gule kort. Det virket veldig strengt.

Kevin Beugré la på til 2–0 etter at et Ole Erik Midtskogen-skudd endte opp som en krempasning.

HamKam spilte en veldig bra 1. omgang, og kunne punktert kampen etter pause da Simen Bolkan Nordli ropte på straffe, men dommer Ajdin Medic var ikke enig.

– Dette var en veldig viktig seier, sier Petter Vaagan Moen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00