Tore Andreas Gundersen fikk en smell under spilløkta på trening lørdag.

- Jeg vred meg, og beinet satt litt igjen. Jeg kjente at det nappet litt, og jeg ga meg med en gang. Det er vondt i hofteleddsbøyeren. Jeg håper det ikke er verre enn at jeg kan spille mot Kristiansund mandag, sa Gundersen lørdag.

Søndag trente Gundersen, og trener Vegard Skogheim melder at spissen er klar til kamp.

Rise klar igjen

John Anders Rise trente for fullt både fredag, lørdag og søndag, og er klar til spill mot Kristiansund.

- Det er deilig å være 100 prosent igjen, og jeg gleder meg til å spille. Jeg har fått veldig bra behandling av fysio Magnus Nilsen, både en og to ganger om dagen. Jeg setter stor pris på det, sier Rise, som slet med en kjenning i låret, og spilte ikke bortekampen mot Nest-Sotra.

Modølen har kun gått glipp av en kamp per sesong de siste tre sesongene. Han håper den statistikken holder, slik at han kan spille resten av kampene denne sesongen.

- Det er bra stemning i gruppa, og vi har gjennomført gode treninger. Vi må bare fortsette å jobbe på trening, og gjøre alt vi kan for å kapre tre poeng mot Kristiansund, sier John Anders Rise.

Jevne Hagen trolig ute

Truls Jevne Hagen syklet på sidelinja søndag, og er usikker til mandagens kamp. Pekka Lagerblom er ikke aktuell til mandagens kamp. Daniel Bekkevold er friskmeldt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.