HamKam møter minst tre Eliteserie-lag i oppkjøringen mot neste sesong. Laget får tøff matching i sine forberedelser, som i stor grad er spikret nå.

Slik ser det ut, ifølge HamKam.no:

18. januar kl. 17.30: Brumunddal - HamKam på Sveum.
25. januar kl. 13.00: Stabæk - HamKam i LSK-hallen.
2. februar kl. 13.00: HamKam - Strømmen på Børstad.
8. kl 13 Strømsgodset - HamKam i LSK-hallen.
16. februar skal det settes opp en treningskamp, men den er ennå ikke bestemt.
23. februar kl. 13.00: HamKam - Skeid på Børstad.
28. februar skal det settes opp en treningskamp, men den er ennå ikke bestemt.
4.mars - 11. mars reiser laget på treningsleir på Marbella. Der skal det spilles to kamper. 
16. mars: Lillestrøm - HamKam i LSK-hallen.
24. mars: Ull/Kisa - HamKam som generalprøve. Tidspunkt og sted fremdeles ikke bestemt.

Sportssjef i HamKam, Espen Olsen, er veldig fornøyd med lagets oppsett før sesongen sparkes i gang.

- Vi har lagt en veldig god plan og vil få god matching blant annet mot flere Eliteserie-lag. Det var dette Gaute ønsket, og jeg synes opplegget ser veldig bra ut, sier Olsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.