HAMAR: Roman har vært med i tre kamper, men måltørken han opplevde i HamKam, bare fortsetter.

Siden midten av mars har han bare scoret to mål:

* Ett mot Sander i 1. runde i cupen. * Det andre i en treningskamp mot Nigeria like før VM.
I tre kamper
Nå er Kienast utleid til Helsingborg. Østerrikeren har vært med i tre kamper, to som innbytter.

Helsingborg har tapt de to siste kampene. Etter tapet for bunnlaget Ljungskile søndag, skriver Marjan Svab i Helsingborgs Dagblad dette om Kienast:
«Roman Kienast har fått chanser til att visa duktighet mot Sundsvall, Halmstad og Ljungskile. Om han visar sig vara en fantom mot betydligt vassare Kalmar och Elfsborg, lovar jag att aldrig skriva att han är en så usel anfallare att det vore skandalöst og skamligt att skicka honom på fri transfer til en annan klubb.»

Fant ikke ballen...
Kienast har fått gjennomgå etter flere kamper i avisen, som stiller spørsmål med hvordan klubben kunne en hente en spiss de mener trenger litt tid på seg, når det bare gjenstår 12 serierunder.

Allerede i den første seriekampen for Helsingborg ble han spilt fri to ganger av Henrik Larsson:
«Ena gången sköt han högt, högt över. Som Bosse Nilsson (trener, red. anm.) sade "vår materialförvaltare kunde inte hitta bollen efteråt".

Mot Italia
Kienasts trøst, er at han er tatt ut i landslagstroppen som skal møte Italia i morgen kveld.

Etter åtte strake seirer, har nå Helsingborg tapt de to siste. Det er sju poeng opp til serieleder Kalmar.
- Vi kan ikke legge oss ned og dø, sier klubbens store stjerne, Henrik Larsson.
Henke er for øvrig lagkaptein når Sverige spiller privatlandskamp mot Frankrike onsdag.
Heller ikke den svenske veteranen unngår kritikk fra lokalavisen, og blir omtalt som uvanlig blek, men at det trolig handler om at han har gått lei av ikke å ha noen å leke med...
PS! Det lyktes ikke HA-sporten å få fatt i Roman Kienast i går.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.