Etter sesongslutt hevder Hagen at han ble lovet at han skulle få tilbud om en ny kontrakt med bedre lønn, men slik ble det ikke.

Hagens kontrakt med HamKam går ut ved nyttår, og han følte selv han måtte se seg om etter andre alternativer. Slik alle andre i arbeidslivet gjør som er på utgående kontrakt.

– Etter den siste treningen i desember fikk jeg beskjed om at det ikke var måte på hvor god jeg hadde vært og hvor viktig jeg hadde vært for den rekka med kamper uten tap. Men de hadde ikke råd til å signere meg, forklarer Hagen.

Mener klubben lyver

Han tror ikke på den forklaringen fra klubben.

– Etter hva jeg har tjent i høst, så er nok det litt løgn. Jeg ville heller at de skulle vært ærlige på det. Hvis de mener jeg ikke er god nok, så er det en ærlig sak.

Han forteller at han i hele høst har følt at han har vært ønsket med videre i klubben, og at det da kom som en stor overraskelse på ham da han fikk beskjed om at hans tid i klubben er over for denne gang.– Jeg følte aldri noe tegn på at de ikke ville ha meg før det siste møtet. Jeg vet ikke hva som har skjedd i den mellomtiden der, sier Hagen.

– Er du oppgitt over hvordan klubben har behandlet deg?

– Ja, jeg er oppgitt. Man blir oppgitt over måten ting blir gjort på.

Knappen er uenig

HamKam-trener Kevin Knappen er ikke enig med Hagen i at han fikk lovnad om ny kontrakt med bedre betingelser.

– Det kan ikke jeg si at vi har snakket om. Det har ikke jeg vært med på. Men vi ga signal om at vi ønsket alle med videre, men vi snakker aldri om lønn når vi snakker om sånne ting. Så kom vi dit etter mange samtaler, at Kristoffer ønsket å se muligheter andre steder på et høyere nivå. Vi imøtekom det og sa det var greit, men at da er det ikke sikkert muligheten er her senere, forteller Knappen, som ikke vil uttale seg om det stemmer at klubben ikke hadde råd til å beholde Hagen.– Det får stå for hans regning. Det ønsker jeg ikke kommentere en gang. Hvis han vil ta det i media, så får han gjøre det. Jeg følte vi hadde en god dialog. Det er det jeg sier til andre spillere, at hvis de vil prøve alt mulig annet selv, så er det ikke sikkert muligheten er her når vi kommer til det, sier han.

Hagen forteller at han i høst fikk tilbud om å trene med Strømmen, noe han spurte HamKam om var greit.

– Jeg fikk beskjed om at det var helt uaktuelt, men at jeg skulle få beskjed senere den dagen om det gikk greit eller ikke. Jeg skulle trene med Strømmen på mandagen. Fikk aldri noen melding på om det var greit, så slik jeg forsto det etter møtet, så var det aldri greit at jeg trente med dem. Da er det veldig rart at de ikke vil ha meg nå, når de nektet meg å trene med Strømmen, sier Hagen, som ikke har hørt noe fra Strømmen etter at han var med på én trening med Espen Olsens klubb.

På spørsmål om dette stemmer, svarer Knappen:

– Det eneste jeg vil kommentere, er som sagt at vi ga uttrykk for at de fleste var med videre, men de som også velger å se andre muligheter, og vil gi et uttrykk for å spille høyere, det er fair og bra, men da kikker vi videre, forteller Knappen til HA-sporten.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.