Torsdag ble HamKam og Sørensen enige om å avslutte samarbeidet. Dansken fikk en drøy måned som HamKam-sjef.

- Jeg er skuffet over klubben er så tett ved konkurs kun uker etter jeg ble hentet, sier Sørensen.

Overfladisk jobb

Den danske treneren er i Danmark sammen med sin familie, og det er flere ting i HamKam som forundrer ham.

Hans drøm var å gjenreise klubben han ble glad i som spiller fra 2003 til 2005, men spillerstallen han overtok var altfor svak.

- Det blir totalt feil å gi de unge spillerne ansvaret for at det har gått så galt. Den store feilen ble gjort da klubben skulle hente nye spillere. Det har blitt gjort på en svært overfladisk og lettvint måte, mener Sørensen.

-Ikke imponert

Trener Sørensen er heller ikke imponert over verken kvalitet eller fysisk forfatning på en del av dem som var tiltenkt nøkkelroller i laget.

Det siste Sørensen gjorde før både han og spillerne tok ferie, var å kjøre en fysisk test på samtlige friske spillere. Resultatene var nedslående.

- Den fysiske tilstanden var altfor dårlig, og det skal være helt unødvendig å være dårligere trent enn de lagene vi skal konkurrere med, sier Sørensen.

Fra benken har han sett at Kamma har vært på høyde med de fleste i en time. Den siste halve timen har falt sammen.

Passer ikke i jobben

Sørensen forlater nå en klubb som er dyp krise, og mener andre enn ham er best til bringe klubben tilbake.

- Både klubben og jeg hadde et ønske om å avslutte samarbeidet. Jeg er ikke motivert for å starte i 2. divisjon, sier arbeidsløse Peter.

- Det er ikke mange ledige jobber, men forhåpentligvis dukker det opp noe.

- Tror du HamKam har lag og organisasjon til å komme tilbake i norsk toppfotball?

- I øyeblikket har de verken lag eller organisasjon, men jeg ønsker klubben alt godt, hilser Peter Sørensen på telefon fra Danmark.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.