Bryne
- Vi ble for ukloke og upresise da vi skulle slå langt de siste minuttene, sier Vegar Bjerke.
De siste forsøkene på å kapre et poeng ble fånyttes. Ballen havnet slett ikke der den skulle. Men så er heller ikke HamKam vant med å slå de lange ballene.
- Det er ikke nødvendig å trene på det. Ballen skulle bare lempes opp i feltet. Det hadde vært noe annet om vi baserte spillet vårt på så slå langt, slik Bryne gjør, sier Vegard Skogheim.
- Og problemet med naturgress?
- Vi trente til og med på gress dagen før kampen nå. Folk må gjerne snakke om det, men det er ikke der jeg har fokuset. Dessuten spilte vi en ok bortekamp.
P.S. HamKam har igjen to bortekamper på naturgress. Mot Stabæk og Follo.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.