Vegard Skogheim "sparket" nylig seg selv som HamKam-trener på grunn av manglende motivasjon. Etter åtte år som trener for klubben han elsker, er det slutt.

Da klubbveteranene samlet seg til den tradisjonsrike 11-kaffen på Briskeby fredag, var Skogheim hedersgjest. Der fikk han hyggelige ord og en god konjakk i gave som takk for innsatsen.

Se hyllesten og Skogheims takketale på HAtv øverst i saken

Det er ikke første gang Skogheim gjester 11-kaffen. Dit tok han stadig turen som trener for å høre på gamlekarenes gode råd.

- Det er alltid greit å høre hvilket lag de ville tatt ut, for da vet jeg hvilket lag jeg ikke skal bruke, fleipet Skogheim før serieavslutningen mot Mjøndalen i november 2012, da kvalifiseringsplass til opprykkskamper sto på spill.

HAtv-innslaget fra den gang kan du se i videoboksen til høyre

LES OGSÅ: - Viktigst å berge plassen i 1. divisjon

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.