De første 45 minuttene var jevnspilt og med masse sjanser begge veier, men etter hvilen sloknet Kamma helt. Både framover og bakover. 

Først scoret Dag Alexander Olsen to ganger for Fredrikstad, før Steffen Nystrøm satte spikeren i kista til 0-3 for østfoldingene. 

HamKam-trener Vegard Skogheim likte ikke det han så, men nekter likevel å bekymre seg nevneverdig av den grunn. 

- Dårligste

Tross forsmedelige tap tidligere i oppkjøringen, mener sjefen dette var det dårligste vi har sett av HamKam til nå. 

- Andreomgang var dårlig. For dårlig. Førsteomgangen er grei, sier Skogen. 

- Har dere spilt en dårligere omgang til nå i oppkjøringen?

- Nei, svarer han kontant. 

Ikke urovekkende

Etter pause var Fredrikstad bedre enn HamKam i samtlige faser av spillet. Likevel kommer ikke Vegard Skogheim til å slite med nattesøvnen etter 0-3. 

- Jeg synes ikke dette er urovekkende i det hele tatt. Det er selvsagt ikke slik vi skal fremstå som lag, men jeg vet at vi klarer å rette på det til mandag da det virkelig gjelder. Jeg er sikker på det. Treningskamper og serieåpning er to vidt forskjellige ting, sier han. 

- Positivt er jo at null poeng er tapt. 

Positiv effekt?

I beste fall kan seieren fungere som en oppvekker for HamKam-gutta. 

- Man kan jo håpe at de skjerper seg litt etter å ha fått et slikt tap nå. Og at det sånn sett også kan ha en positiv effekt. 

For det er tross alt bare en uke til serieåpningen på Briskeby. Da skal det være et helt annet Kamma-lag på banen, 

- Fram mot seriestart skal vi nå kun finpusse på diverse og gå gjennom kampen i dag. Så skal vi starte med analysen av Hødd, sier Skogheim, og legger til:

- Jeg er sikker på at vi reiser oss. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.