Vegard Skogheim mente HamKam tapte fortjent.
- De slo langt, vant mange dueller, og mange andreballer. Vi vant vel knapt en duell i 2. omgang. Vi ble kriget i senk. I tillegg mistet vi ballen ofte på veg framover, og fikk brudd imot. Da ble det tungt. Mjøndalen ville mest etter pause, sier Skogheim, og fortsetter:
- Kanskje var vi for opptatte av at dette var kvartfinale, og kanskje trodde gutta dette skulle gå lettere enn det gjorde. Jeg tror de tok for lett på det i 2. omgang. Det handler om å jobbe knallhardt sammen. Det gjorde ikke HamKam i kveld, sier Skogheim.
Han tror likevel ikke dette tapet vil gå utover det som skal skje til helga.
- HamKam kommer alltid igjen. Vi skal bygge oss opp igjen til Bryne-kampen.
Mjøndalen tok ledelsen ved Joackim Solberg Olsen på et frispark. Der kunne det virke som om muren sto feil.
HamKam kom tilbake ved Emil Dahle som satte inne 1-1 og 1-2 etter fint spill.
Så smelte Pål Kirkevold inn 2-2, før Christian Gauseth sikret kvartfinalebilletten.
Anders Nedrebø hadde en kjempesjanse i 2. omgang, men Mjøndalen-keeper Anders Rotevatn reddet.
Da ble det mørkt.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.