Det var under HATVs direktesendte Corner fra 11-kaffen på Briskeby i dag Vegard Skogheim 
kom med sine tanker rundt Knut Hages utspill om en ny redningsaksjon for HamKam. Skogheim ble spurt om hva han tenkte om at Hage og andre investorer kan være klare til å  legge penger på bordet til spillerforsterkninger nå.
- Kanskje jeg sto i veien for pengene. I så fall har jeg gjort det riktige ved å trekke meg, for HamKam må komme først uansett. Og hvis Knut Hage er klar med penger nå, så ære være han for det, men det kunne vært interessant om pengene hadde vært der i januar også. Da hadde laget i hvert fall sett annerledes ut nå, sier Skogheim i sendingen. Den tidligere HamKam-treneren snakker også ut om hvordan livet er som arbeidsløs og hva han tror om HamKam videre.
I tillegg til Skogheim snakker flere av de gamle heltene til klubben om dagens situasjon, og 
det går klart fram at flere av dem har vært uenig med Skogheim om klubbens spillestil.

Se hele Corner ved å klikke på videoen over.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.