La Manga
Onsdag kunne styret i HamKam fortelle årsmøtet i klubben at grønnbuksene endelig er gjeldfrie. Nå mener styret klubben skal jakte på opprykk.
- Vår strategiplan står fast, og vi har opprykk som mål denne sesongen, sier styreleder Morten Kristiansen.

God, men smal stall

- Jeg er ikke i tvil om at den troppen jeg har i dag er god nok til å kjempe om opprykk, sier Skogheim før han kommer med et par avgjørende forutsetninger:
- Vi har såpass smal stall at vi må ha litt flyt med tanke på skader og unngå karantener, mener treneren, som ofte har rost sine yngste spillere denne vinteren.
- Da har vært gode, men det er både urealistisk og urettferdig å forvente at de skal prege norsk 1. divisjon allerede nå. Det vil i tilfelle være en stor bonus.

Snakker ikke opprykk

- Spillerne vet hva som står i klubbens strategiplan, men det er ikke noe vi har brukt tid på, sier veteranen John Anders Rise som likevel ikke tror HamKam har en tynnere tropp enn mange av de andre lagene.
- Jeg har i alle fall ikke fått med meg at veldig mange klubber har styrket stallen sin vesentlig, mener modølen som er med HamKam for 10. gang til La Manga.

Kan styrke stallen

Heller ikke i HamKam er det konkrete planer om å hente nye spillere, men styreleder Morten Kristiansen utelukker det likevel ikke.
- Vegard Skogheim har god kontroll på egen stall, hva stallen eventuelt mangler og hvilke spillere som kan være av interesse. Om Skogheim kommer med en tydelig signal, kommer klubben til å gjøre hva vi kan for å få det til økonomisk, sier Kristiansen og legger til at eventuelle nysigneringer må være et spleiselag med eksterne bidragsytere.
- HamKam har ikke økonomi til å styrke stallen på egenhånd, men vi har støttespillere som kan være interessert i å hjelpe oss. Slik de har gjort tidligere, sier styreleder Kristiansen.
Vegard Skogheim kjenner den økonomiske situasjonen i klubben godt og velger å holde fokus på de som allerede er i stallen.
- Jeg har tro på disse gutta, og bruker all min tid på å gjøre de så gode som mulig, smiler Skogheim.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.