Hamar
- Jeg synes det er flott at Håkon vil utvikle seg videre og få mer spilletid. I tillegg er det veldig proft å tåle et avslag om klubbskifte slik han har gjort, sier Skogheim.
- Håkon har undersøkt mulighetene for utleie, men samtidig jobbet godt på treningene. Han har taklet dette proft, sier Skogheim.
Med Edmir Asani utestengt for gule kort kom Aalmen inn på en svært god måte mot Stabæk. Det gir sjefen utfordringer i forhold til hvem som skal spille stopper mot Hødd.
- Det er på langt nær avgjort ennå. Det skal alltid være åpninger for noen skifter på laget, også etter seier. Det gir oss blant annet gode treninger, sier Skogheim som samlet spillerne til restitusjonstrening i går ettermiddag.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.